GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURACAĞIZ

GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURACAĞIZ

“Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile” seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, Çarşı Mahallesi esnafını ziyaret ederek tek tek kucaklaştı. Esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Adayı Coşar, “Ortak yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini belirterek, gönüllere köprü kurup, Boğazlıyan’a hizmetkâr olacağız” dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, seçim çalışmalarına devam ediyor. Gönül Belediyeciliği sloganı ile yola çıkan ve gittiği her ziyarette büyük ilgi gören Başkan Adayı Coşar, dün de Çarşı Mahallesi esnafını ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Sabahın erken saatinde başladığı seçim programına gece geç saatlere kadar devam eden Coşar, dünkü çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdürdü.
Ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar Coşar’a büyük ilgi göstererek, destek sözü verdiler.
COŞAR: HEP BİRLİKTE BOĞAZLIYAN’IZ
Esnaf ve vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Adayı Gökhan Coşar, hizmet yolunda yapılacak bütün çalışmaları hep birlikte gerçeğe dönüştüreceklerini söyledi.
İnsan odaklı yönetim ve hizmet anlayışını benimseyeceklerinin altını çizen Coşar, Boğazlıyan halkıyla sürekli istişare içerisinde olacaklarını ve sorunları birlikte çözeceklerini kaydetti. Esnaf ve vatandaşlarla bire bir görüşerek samimi diyaloglar kuran Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar,  “Gönül belediyeciliği yaparak, gönüllere yollar açacağız.  Boğazlıyan’a hizmetkâr olacağız” dedi.
GÖNÜLLERE DOKUNMAK ÖNCELİĞİMİZ OLACAK
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde toplumun her kesimiyle kucaklaşan Coşar, hedeflerinin sadece belediyecilik hizmetlerinin olmadığının altını çizerek,  gönüllere dokunmak önceliklerinin olacağına dikkat çekti.
Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, “Yapacağımız çalışmalar insan odaklı olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi gönül belediyeciliği vizyonuyla hareket ederek, Boğazlıyan’ı hep birlikte yöneteceğiz. Güzide ilçemizi daha yaşanabilir hale getireceğiz” şeklinde konuştu.
HİZMET İÇİN HAYIRLI YOLA ÇIKTIK
Coşar, sohbetinde vatandaşlara hitaben şunları dile getirdi:  “Boğazlıyan’ımıza hizmet etme adına hayırlı bir yola çıktık. Allah nasip ederse ve siz vatandaşlarımızın teveccühü ile 31 Mart akşamı Belediye Başkanı seçildiğimiz takdirde ilçemiz adına yeni bir sayfa daha açmış olacağız. Bu sayfayı siz değerli hemşerilerimizle hep birlikte hizmetlerimizle, eserlerimizle dolduracağız. 
ALNIMIZ HER ZAMAN AÇIK OLACAK
Alnımız her zaman sizlere karşı açık olacak. Verilemeyecek hesabımız asla olmayacak. Görevimizin ve sorumluluğumuzun bilincinde gece gündüz demeden bütün mesaimizi sizlere hizmet etmek için harcayacağız. Makam ve mevkilerin hepsi gelip geçicidir. Önemli olan bu makamda bulunduğumuz süre içerisinde gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek ve hayırlı hizmetlere vesile olmaktır. Biz her zaman bunun gayreti içerisinde olacağız.”

Back To Top